10Gauri pentru montaj hota

Efectuarea propriu-zisa a gaurii pentru hota de bucatarie se face cu ajutorul unei masini speciale dotata cu o carota diamantata, de regula, de diametru 130mm. Gaura se executata prin carotare umeda, fara vibratii si un nivel de zgomot nu foarte crescut. Un sistem format dintr-un aspirator si un dispozitiv captor va asigura un mediu curat, fara praf si fara mizerie.

1

Gauri pentru montaj centrale

Gaurile pentru kit-ul de evacuare al centralei termice pot avea diametrul cuprins intre 70 mm si 120 mm. La cerere pot fi efectuate gauri in beton, gauri in caramida sau gauri in BCA si la alte diametre. Gaura in beton pentru centrala termica se efectueaza fara praf sau vibratii cu ajutorul tehnologiei diamantate. Zgomotul produs este asemanator cu celui de aspirator mai puternic.

6

Gauri pentru aer conditionat

Pentru montajul unui echipament de aer conditionat este necesara perforarea peretelui pe care va fi amplasata unitatea interioara sau oricare dintre peretii apropiati (dupa preferinta) in vederea trecerii traseului frigorific pana la unitatea exterioara. In acest scop vom executa operatiunea de perforare cu solicitudine si expeditivitate, fara zgomot puternic sau emisii de praf.