– Design modern şi discret a echipamentului de aer conditionat Daikin. Curba lină se integrează frumos pe perete, devenind o prezenţă discretă care se asortează cu toate elementele de decor din interior.
– Ochiul inteligent bizonal: jetul de aer este trimis într-o altă zonă decât cea în care este o persoană la un moment dat; dacă nu se detectează nicio persoană, unitatea va trece automat în setarea de eficienţă energetică. (clasele 35, 42, 50)
– Finisaj alb cristal mat de calitate ridicată a echipamentului de climatizare Daikin FTX25KV
– Funcţia foarte silenţios: funcţionarea unităţii aproape că nu se aude. Nivelul presiunii sonore este redus până la 19 dBA. !
– Ideală pentru instalarea în dormitoare (domeniu de capacitate mai mic) şi în zone de zi cu dimensiuni mai mari sau forme neregulate (domeniu de capacitate mai mare)
– Noul design al telecomenzii, disponibilă şi cu finisaj din alb mat de calitate ridicată, pentru o asortare perfectă cu unitatea interioară
– Economie de energie în modul aşteptare: reduce consumul de curent cu aproximativ 80% la funcţionarea în modul aşteptare. Dacă prezenţa unei persoane nu este detectată pentru mai mult de 20 de minute, sistemul va trece automat în modul economisire de energie electrică.
– Controler online: controlaţi unitatea interioară din orice locaţie prin intermediul unei aplicaţii, reţele locale sau internet